Logga in Mina sidor Medlemsförsäkring: Sjukvårdsförsäkring

Så jobbar vi

Gefvert grundades 1974 och vi är idag ett andra generationens familjedrivet företag. Vår styrka är vår kompetens och vår personliga service. Vi vill vara lättillgängliga och ha en löpande dialog med våra kunder för att kunna leverera en så bra slutprodukt som möjligt.

Vi är försäkringsmäklare. Det innebär att vi letar reda på de försäkringsgivare som kan erbjuda oss den bästa och mest prisvärda försäkringslösningen. På detta sätt kan vi erbjuda ett korrekt pris och vi har alltid möjlighet att byta försäkringsgivare om de inte håller den kvalité vi eftersträvar.

Du som kund kommer inte att märka av detta, all hantering av din försäkring sker via vårt kontor.

Vi erbjuder samarbete inom tre olika typer av försäkringslösningar:

1. Medlemsförsäkringar
Vi erbjuder medlemsförsäkringar till bransch-/intresseorganisationer och företag med medlemsklubbar eller prenumeranter.

2. Kapitalvaruförsäkringar
Dessa försäkringar gör det lätt för detaljistkedjor inom Mobiltelefoni/Datorer/Radio/Tv/Vitvaror att erbjuda sina kunder ett utökat försäkringsskydd.

3. Kampanjförsäkringar
Vill du marknadsföra ditt företags produkter genom en kampanj som utlovar pengarna tillbaka om något inträffar? Vi har medverkat i fler än nio av tio kampanjförsäkringar på den svenska marknaden och introducerade denna form i Sverige.

Gefvert Försäkringsmäklare är anslutet till Svenska Försäkringsförmedlares Förening och registrerade som sådana hos Finansinspektionen.

Om Gefvert
© Försäkringsmäklare L-E Gefvert AB · Box 38156 · 100 64 Stockholm · Kundservice 08-440 54 40 · kundservice@gefvert.se · Org. nr. 556512-7833 · Vi använder oss av cookies.